art-artistic-background-1851447

Differon tarina

Differo syntyi kehittämään suomalaista markkinointia strategisella otteella. Tutkijataustan ja käytännönläheisen, asiakaslähtöisen sisältömarkkinoinnin näkemykset ja kokemukset yhdistyvät useissa itsekehitetyissä työmalleissa asiakkaidemme hyödyksi.

Me olemme Differo

Olemme Suomen ainoa sisältöstrategiatyömenetelmiin erikoistunut toimisto. Uskomme, että sisältömarkkinoinnnin tuloksellisuus saadaan aikaan vain tutustumalla asiakkaisiin syvällisesti.

Me differolaiset olemme joukko eri alojen asiantuntijoita, joissa yhdistyy palo tehdä asiakaslähtöistä sisältömarkkinointia. Moni meistä on ollut tekemässä tai vetämässä markkinointia yrityksissä, meillä on vahvaa tutkijataustaa omaavia tekijöitä, markkinointialalla työuraa tehneitä, palvelumuotoilusta ja fasilitointimalleista innostuneita pioneerejä.  

Tutkimme ja seuraamme alati asiakkaiden ostopäätösmekanismien muutosta, tunnistamme alamme trendejä ja suuntaamme työmallejamme näiden pohjalta.  Asiakkaillemme haluamme olla toimistokumppani, jonka kanssa suunnataan tehokkaasti strateginen, asiakaslähtöinen markkinointi ja jonka kanssa sitä myös toteutetaan. 

Nyt suomalaisen sisältömarkkinoinnin edelläkävijän rinnalle on kokoontunut kasvava ja kirjava joukko alansa asiantuntijoita. He kaikki jakavat yhteisen intohimon tehdä tuloksellista sisältömarkkinointia, loistavaa sisältöjä ja strategioita asiakaslähtöisesti.

Tämä tarkoittaa, että käytössäsi on joukko asiantuntijoita, jotka tuntevat asiakkaan ostopolun haasteet ja innostuvat ratkaisemaan ne teidän eduksenne. Emme puhu sinulle konsulttijargonia – mitä selkeämpää ja yksinkertaisempaa, sen käyttökelpoisempaa työmme on.  

"Me differolaiset olemme joukko eri alojen asiantuntijoita, joissa yhdistyy palo tehdä asiakaslähtöistä sisältömarkkinointia."

Katri Tanni

Differon tarina

Haluamme auttaa sinua onnistumaan

Emme myy sinulle markkinointitoimintoja, jotka eivät palvele strategiaasi, liiketoimintaasi tai asiakkaitasi. Sen sijaan ideoimme rohkeasti sinulle sellaista sisältömarkkinointia, joka vie yrityksesi kohti tavoitteita. Usein pääsemme karsimaan turhaa pois markkinoijan työlistalta. 

Laadukkaan sisältömarkkinoinnin tulee tehdä yrityksesi asiantuntijuutta, osaamista sekä erottuuvuustekijöitä näkyväksi – sitä, mihin kaikkeen yrityksesi pystyy ja mitä voitte tarjota asiakkaallenne. Sen avulla autat asiakastasi ehkä jo ennen kuin hän itse tietääkään kaipaavansa apua. Etsimme kanssasi parhaat keinot asiakkaidesi tavoittamiseen ja hurmaamiseen – yhä uudelleen.

Kaikki alkoi halusta tehdä töitä omien arvojen mukaisesti

Differon tarina alkoi, kun mediaviestintää ja sen vaikutuksia tutkinut hiljattain markkinointiyritykseen pestattu nuori copywriter Katri huomasi, että asiakkaille myytiin markkinointia, joka ei vastannut asiakkaan tarpeita. Arvoristiriita kaihersi, ja hän jätti työnsä tuossa toimistossa 8 kk jälkeen. Tuo nuori copywriter on Differon perustaja Katri Tanni.

Sisältöstrategiamallit vuodesta 2012

Vuodesta 2012 lähtien Differossa on kehitetty, testattu ja käytetty sisältöstrategian työmalleja, joissa kaikissa haetaan kohdennetun, asiakasta puhuttelevamman tekemisen mallia.

A) Motiivipohjaiset ostajapersoonat kaivavat esiin kohdeasiakkaan motivaatiot ja ostajapersoonissa pystytään yhdistämään lähellä toisiaan olevia motiiveita, mikä osaltaan myös helpottaa ja tehostaa markkinoijan arjen työtä.  

B) Sisältöpolut johdattavat tavoiteostajapersoonat yrityksen tarjooman äärelle tutustumaan, vaikuttumaan, vakuuttumaan ja aktivoitumaan.

C) LLTA-malli auttaa fokusoimaan minkä tahansa sisällön asiakkaan ostopäätöspsykologian mukaisesti.

D) Sisältöjengi tuo yrityksen arkeen toiminnon, jossa saadaan asiakasrajapinnan ääni kuuluviin ja hyödyksi markkinointiin läpi organisaation. Tämä auttaa osaltaan siilomaisen organisaation kulkua kohti asiakaslähtöistä toimintatapaa. 

Differo toimii vahvasti omien kehittämiensä työmallien avulla, joissa yhdistyy teoria ja käytäntö. Työmalleja on testattu ja viety käytäntöön yli sadassa suomalaisyrityksessä.  

”Lähdimme tuolloin 2012 testaamaan, löytääkö tällainen asiakaslähtöinen ajattelu vastakaikua - ja löysihän se. Moni innostui ja kiitteli, että toimme alalle jotain uutta. Meitä kannustettiin eteenpäin ja kutsuttiin puhumaan tilaisuuksiin. Se antoi uskoa.”

Katri Tanni

Katri_noBG-1

Differon visio


Yhteinen tavoitteemme on olla Pohjoismaiden vaikuttavin sisältötalo. Siihen pääsemme, kun autamme kotimaassa ja kansainvälisesti toimivia B2B-yrityksiä muuttumaan asiakaslähtöisemmiksi strategisen ja taktisen sisältömarkkinoinnin avulla. Olemme nopea ja avulias, kansantajuinen ja käytännöllinen, empaattinen ja inspiroiva sisältömarkkinointitoimisto.

Kolme faktaa Differosta:

  1. Lähes 20 kokenutta sisältömarkkinoinnin ammattilaista kolmella paikkakunnalla
  2. Alan pioneeri Suomessa sisältöstrategissa ja sisältömarkkinoinnissa
  3. Toimii suomalaisten suuryritysten sekä keskisuurten yritysten kanssa, myös startupit ovat löytäneet ketterän tekemisemme mallin! 

opas-esimerkki@3x

Lue lisää siitä, mihin uskomme sisältömarkkinoinnin kulkevan! 

Lataa Ajatusjohtajuutta, kasvua ja asiakaspitoa -oppaamme!