blogikuva-rekry

Blogi: rekrytointi

Rekry: Sisältöstrategi

Suvi Johansson
Customer centric business is my passion
7.11.2019

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt tiimiimme mukaan
Sisältöstrategia

Olet tehnyt jo tuloksellista sisältömarkkinointia urallasi ja tiedät, miten homma toimii. Langat pysyvät tiukasti käsissäsi, etkä säikähdä haastaviakaan toimeksiantoja. Haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi kohti entistä strategisempaa sisältömarkkinointia, ja sinulta löytyy intohimoa työskennellä useiden erityyppisten asiakkuuksien parissa.

Teemme kaikki töitä asiakkuuksien ympärille rakentuvissa tiimeissä, jolloin kukaan ei jää yksin. Vahva sparrauskulttuuri antaa tukea ja menestystä koko tiimille. Sinun ei tarvitse tuntea, että osaat jo kaiken - tarjoamme sinulle kasvun paikan.

Palvelemme Suomen johtavia sisältömarkkinoinnin edelläkävijäyrityksiä niin B2B- kuin kuluttajapuolellakin. Asiakkainamme on laaja joukko vientiteollisuuden, IT-alan sekä palvelualan kärkiyrityksiä, esimerkiksi Valio, Rudus ja Puustelli.

Tulevat kollegasi ovat paitsi valtavan mukavia myös ällistyttävän osaavia, ja pääset takuuvarmasti oppimaan heiltä lisää.

Edellytämme sinulta kokemusta tuloksellisesta sisältömarkkinoinnista ja hyviä projektinhallintataitoja. Arvostamme kiinnostusta hakukoneoptimointiin ja sisältömarkkinoinnin mittaamiseen, sekä näkemystä tehokkaista digimarkkinoinnin taktiikoista B2B-kontekstissa.

Toivomme, että sinulta löytyy myös kykyä ja intoa ideoida ja tuottaa vaativia sisältöjä niin suomeksi kuin englanniksikin.

Innostus, peräänantamattomuus ja intohimoinen suhtautuminen laadukkaisiin sisältöihin ovat tärkeitä valtteja tässä roolissa ja työyhteisössä! Meillä on valmiit toimintamallit ja työpohjat, joiden avulla työ on sujuvaa, ja pääset rakentamaan oman paikkasi tiimissä omien vahvuuksiesi mukaan. Voit työskennellä joko Helsingin, Tampereen tai Jyväskylän toimistossa. Meillä on hyvin joustava etätyökulttuuri.

Kerro itsestäsi sekä kokemuksistasi tuloksellisen sisältömarkkinoinnin parissa, ja lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen suvi.johansson@differo.fi. Haku on auki 30.11. saakka, mutta rekrytoimme heti oikean henkilön löydyttyä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Suvi Johansson, 040 594 0517 tai suvi.johansson@differo.fi.

Arkeamme voit kurkata instagram-tililtämme @differolife.

Hae heti 😊

Muita kirjoituksiamme markkinoinnin muutoksesta:

Blogi blogikuva-rekry

Rekry: Sisältöstrategi

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt tiimiimme mukaan Sisältöstrategia. Haku on auki 30.11.19 saakka, mutta rekrytoimme heti oikean henkilön löydyttyä. Hae pian!

Lue lisää

Blogi Sami_Honkonen

Superpäivä: Miten responsiivinen organisaatio rakennetaan myynti ja markkinointi edellä?

Responsiivinen organisaatio rakennetaan myynti ja markkinointi edellä.

Lue lisää