blogikuva-rekry

Blogi: rekrytointi

Rekry: Digimarkkinoija

Sanna Jokiniitty
21.1.2020

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt tiimiimme mukaan
Digimarkkinoijaa

Oletko digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, joka motivoituu tuloksista? Tule meille tiimikaveriksi!

Sytyt sisältömarkkinoinnista ja haluat auttaa asiakkaitamme tekemään sitä yhä tuloksellisemmin. Olet kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta ja osaamista digitaalisesta markkinoinnista ja sen mittaamisesta - ja sinulta löytyy halu oppia jatkuvasti lisää.

 

Sinun ei tarvitse tuntea, että osaat jo kaiken - tarjoamme sinulle kasvun paikan. Teemme kaikki töitä asiakkuuksien ympärille rakentuvissa tiimeissä, jolloin kukaan ei jää yksin. Vahva sparrauskulttuuri antaa tukea ja menestystä koko tiimille. Tulevat kollegasi ovat paitsi valtavan mukavia myös ällistyttävän osaavia, ja pääset takuuvarmasti oppimaan heiltä lisää.

 

Palvelemme pääasiassa B2B-yrityksiä, jotka haluavat kasvaa tuloksellisen sisältömarkkinoinnin keinoin. Asiakkainamme on joukko vientiteollisuuden, IT-alan sekä palvelualan kärkiyrityksiä, esimerkiksi Valio, Rudus, Puustelli ja Vincit. 

Edellytämme kokemusta digimarkkinoinnin työkaluista ja taktiikoista. Sinulla on kokemusta esimerkiksi sosiaalisen median kanavista, liidinhankinnasta, markkinoinnin automaatiosta sekä web-analytiikan työkaluista. Sinulla on halua ja kykyä analysoida ja raportoida tuloksia.
Toivomme myös kykyä johtaa asiakkaan liiketoimintatavoitteista, sisältöstrategiasta ja sisältösuunnitelmasta onnistumisen mittareita yhdessä muun tiimin kanssa.

Innostus, peräänantamattomuus ja intohimoinen suhtautuminen laadukkaisiin sisältöihin ovat tärkeitä valtteja tässä roolissa ja työyhteisössä! Meillä pääset kehittämään työmalleja ja toimintatapoja, ja saat rakentaa oman paikkasi tiimissä omien vahvuuksiesi mukaan.  Järjestelmällinen ote työhön sekä oman työn ja ajankäytön hallinta ovat työskentelymme kulmakiviä.

Voit työskennellä joko Helsingin tai Tampereen toimistossa, ja etätöitäkin meillä saa tehdä vapaasti. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. 

 

Kerro itsestäsi sekä kokemuksistasi tuloksellisen sisältömarkkinoinnin parissa, ja lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen sanna.jokiniitty@differo.fi. Haku on auki 14.2.2020 saakka, mutta rekrytoimme heti oikean henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Sanna Jokiniitty, puhelin 0415036088 tai sanna.jokiniitty@differo.fi.  

Arkeamme voit kurkata instagram-tililtämme @differolife.

Hae heti 😊

Muita kirjoituksiamme markkinoinnin muutoksesta:

Blogi Marikka Nevamäki Kemira

Markkinointi Kemiralla: Segmenttikohtaiset työparit jäsentävät markkinoinnin fokusta

Kemiran globaalia sisältömarkkinointia tehdään segmenttikohtaisten työparien voimin.

Lue lisää

Blogi blogikuva-rekry

Rekry: Digimarkkinoija

Liiketoimintamme kasvaessa haemme tiimiimme digimarkkinoijaa. Haku on auki 14.2.2020 saakka, mutta rekrytoimme heti oikean henkilön löydyttyä. Hae pian!

Lue lisää