sisältöstrategi

Blogi: rekrytointi

Rekry: Sisältöstrategi / Content Strategist (Helsinki, Tampere, Jyväskylä, etä)

Sanna Jokiniitty
20.10.2021

Differo etsii kahta asiakkuusvastuullista sisältöstrategia kehittämään B2B-asiakasyritystemme markkinointia. Haku päättyy 5.11.2021, mutta palkkaamme heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Differo on Suomen johtavia B2B-sisältömarkkinoinnin asiantuntijatoimistoja, johon luottaa moni maamme suurimmista brändeistä. Tule meille tiimikaveriksi tai vinkkaa kaverille!

Haemme tiimiimme kahta asiakkuusvastuullista sisältöstrategia

Olet tehnyt tuloksellista sisältömarkkinointia urallasi ja tiedät, miten homma toimii. Langat pysyvät tiukasti käsissäsi, etkä säikähdä haastaviakaan toimeksiantoja. Haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi kohti entistä strategisempaa sisältömarkkinointia, ja sinulta löytyy intohimoa työskennellä erityyppisten asiakkuuksien parissa.

Edellytämme sinulta kokemusta tuloksellisesta sisältömarkkinoinnista, hyviä projektinhallintataitoja sekä kiinnostusta digimarkkinointiin erityisesti B2B-kontekstissa. Plussaa on, mikäli sinulla on kokemusta asiakkuustyöskentelystä, sillä saat meillä konsultoinnin lisäksi vastuuta myös asiakkuuksista. Kokemus asiakkuusjohtamisesta ei ole edellytys tehtävään hakemiselle, mutta ehdoton etu sinulle.

Millaista työsi on arjessa?

Teemme kaikki töitä asiakkuuksien ympärille rakentuvissa tiimeissä, jolloin kukaan ei jää yksin. Vahva sparrauskulttuuri antaa tukea ja menestystä koko tiimille. Sinun ei tarvitse tuntea, että osaat jo kaiken - tarjoamme sinulle myös kasvun paikan vahvuuksiesi ja intohimon kohteiden kautta.

Palvelemme Suomen johtavia sisältömarkkinoinnin edelläkävijäyrityksiä pääasiassa B2B-puolella. Asiakkainamme on laaja joukko vientiteollisuuden, IT-alan sekä palvelualan kärkiyrityksiä, esimerkiksi iCare, Benemen ja Kemppi.
Tulevat kollegasi ovat paitsi valtavan mukavia myös ällistyttävän osaavia, ja pääset takuuvarmasti oppimaan heiltä lisää.

Arvostamme kokemusta esimerkiksi seuraavista osa-alueista:

 • Verkkosivujen konseptointiosaaminen
 • Konseptointiosaaminen, esimerkiksi erilaiset sisältömarkkinointi- tai sisältökonseptit
 • Sisältömarkkinoinnin suunnittelu
 • Markkinoinnin automaatio
 • Fasilitointitaidot
 • Konsultointikokemus

Tuothan hakemuksessasi esille, mitä näistä osa-alueista hanskaat.

Millainen meininki Differolla on noin muuten?

Innostus, itseohjautuvuus, peräänantamattomuus ja intohimoinen suhtautuminen digitaaliseen markkinointiin ovat tärkeitä valtteja tässä roolissa sekä työyhteisössämme.

Meillä on paljon valmiita työpohjia ja työmalleja, joiden avulla työ on sujuvaa, ja pääset rakentamaan oman paikkasi tiimissä omien vahvuuksiesi mukaan. Voit työskennellä joko etänä, Helsingin, Tampereen tai Jyväskylän toimistossa. Meillä on hyvin joustava etätyökulttuuri ja hyvät henkilöstöedut.

Näitä henkilöstöetuja porukkamme arvostaa:

 • Avoin ja letkeä yhteisö, jossa kollegasi ovat ystävällisiä, välittäviä ja motivoituneita työstään
 • Paikasta riippumaton työ: joustavat työajat ja -paikat
 • Mahdollisuus jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja henkilökohtainen kouluttautumisbudjetti
 • Kiinnostavat ja rimaa nostavat B2B-asiakasyritykset
 • Puhelinetu ja valitsemasi puhelin
 • Erittäin kattava työterveyshuolto
 • Säännölliset satsaukset henkilöstön hyvinvointiin, esim. työergonomia-sponssit, liikunta- ja kulttuurisetelit, lahjakortteja äänikirja- ja suoratoistopalveluihin ym.

Hae rohkeasti! Näin se käy:

Kerro itsestäsi sekä kokemuksistasi tuloksellisen sisältömarkkinoinnin parissa, ja lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen jenna.jarvinen@differo.fi.  Haku on auki 5.11. saakka, mutta rekrytoimme heti oikean henkilön löydyttyä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi, Head of People Operations Sanna Jokiniitty, p. 041 503 6088, seuraavina aikoina: 22.10. klo 10-11, 26.10. klo 12-13, 29.10. klo 8.30-9.30 sekä toimitusjohtaja Suvi Johansson, p. 040 594 0517 3.11. klo 13-14.

Muita kirjoituksiamme markkinoinnin muutoksesta:

Blogi sisältöstrategi

Rekry: Sisältöstrategi / Content Strategist (Helsinki, Tampere, Jyväskylä, etä)

Rekry on auki! B2B-sisältömarkkinointitoimisto Differo etsii joukkoonsa kahta sisältöstrategia. Lue lisää ja hae heti!

Lue lisää

Blogi

Rekry: Sisältöasiantuntija / Content Specialist (Helsinki, Tampere, Jyväskylä)

Rekry on auki! B2B-sisältömarkkinointitoimisto Differo etsii tiimin vahvistukseksi sisältöasiantuntijaa. Lue lisää ja hae heti!

Lue lisää

Blogi Markkinointi meni kuplaan

Markkinointi meni kuplaan, tuliko asiakas mukaan?

Markkinoija, kenen silmillä katsot maailmaa? Yhteisen kuplan rakentaminen asiakkaan kanssa onnistuu vain silloin kun tunnet asiakkaasi ja hänen tarpeensa.

Lue lisää