Blogi: Myynnin ja markkinoinnin muutos

Hyödynnä LinkedInin potentiaali

Henna Niiranen
11.5.2017

LinkedInissä on nyt miljoona suomalaista käyttäjää! Hyvä me! Se tarkoittaa meille kaikille huimaa mahdollisuutta sparrata ajatuksia, kehittää liiketoimintaa, työllistyä ja tehdä kauppaa. Tee siis palvelus itsellesi ja muille, ja vie LinkedIn-käyttösi seuraavalle tasolle.

1. Mieti, miksi profiilisi on olemassa

Etsitkö töitä vai haluatko auttaa asiakkaitasi? Jos vastaat jälkimmäisen, asetu potentiaalisen asiakkaasi asemaan ja lue profiilisi läpi. Käykö siitä ilmi, miten sinä ja yrityksesi voitte auttaa ja mistä sinut tavoittaa? Jos olet yhtään myynnillisessä roolissa tai rekrytoit kiivaasti, minimissään lisää yhteystietosi heti Summary-osion alkuun, niin sinulle on helppo soittaa tai meilata.

2. Muuta suhtautuistasi

Suurin osa LinkedInin potentiaalista menee hukkaan, jos ajattelet sen olevan vain CV-pankki. Miljoona käyttäjää (+ kansainväliset kontaktit päälle) tarkoittaa mieletöntä tietomassaa ja kontaktiverkostoa suomalaisista työssäkäyvistä ihmisistä yritysten kaikilla tasoilla. Hyödynnä tämä potentiaali!

3. Unohda häpeä

LinkedInin lisäarvo meille kaikille tulee uuden löytämisestä, suhteiden solmimisesta, viestinnästä ja oman ajattelun kehityksestä. Verkostoidu uteliaasti, avaa rohkeasti näkemyksiäsi, unohda häpeä. Jos olet johtavassa asemassa, muista hyödyntää LinkedIn yhtenä kanavana viestiä henkilöstöllesi sekä asiakkaillesi yrityksesi suunnasta ja tavoitteista. Tee rohkeasti keskustelunavauksia ja katso, mitä tapahtuu. Todennäköisesti yllätyt positiivisesti!

Haluaisitko, että yrityksesi kohtaisi somessa potentiaaliset asiakkaasi paremmin?

Valmennamme johtoryhmiä, myyjiä ja asiantuntijoita fiksuun ja strategiseen somen hyödyntämiseen. Kaikki lähtee yrityksen liiketoiminnallisista tavoitteista, jokaisen henkilökohtaiset ominaisuudet ja tilanne kuitenkin huomioiden. Puolen päivän valmennuksesta saat jo käytännön osaamisen ja konkreettisen suunnitelman, jonka turvin lähteä kasvattamaan omaa tunnettuutta ja kohtaamaan asiakkaita sekä muita tärkeitä viiteryhmiä sosiaalisessa mediassa.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen tai soita suoraan minulle numeroon 050-4860775, niin suunnitellaan yhdessä, miten yrityksesi sosiaalisen median hyödyntäminen viedään seuraavalle tasolle.

[hubspotform portal_id="2604934" form_id="81ae1375-c8e5-4198-a24c-fcb28bf353d2" css=""]

Muita kirjoituksiamme markkinoinnin muutoksesta:

Blogi

Strateginen kumppanuus on mahdollista vain, jos markkinointi tukee sitä

Moni yritys haluaa olla asiakkaansa strateginen kumppani. Tavoitteen toteutuminen vaatii markkinointistrategian muutosta. Lue lisää Katrin blogista!

Lue lisää

Blogi

Yhdessä tekemällä syntyy suuria muutoksia - ensimmäinen vuosi toimitusjohtajana

Suvi Johanssonin ensimmäinen vuosi Differon toimitusjohtajana oli monin tavoin onnistunut. Lue blogista, mitä muutoksia vuoden aikana tehtiin ja miksi.

Lue lisää

Blogi Tapahtuma verkosssa

LIVEnaari behind the scenes – 7 + 1 oppia tapahtuman toteuttamiseen verkossa

Verkossa järjestettävät tapahtumat ovat nyt suosittuja. Differon oma online-tapahtuma oli menestys, lue tästä parhaat vinkit onnistumiseen!

Lue lisää

Blogi

Kauppa käy niillä, jotka yrittävät ja hyödyntävät digitaalisia markkinointikanavia

Hyödynnä digitaalisia markkinointikanavia ja varmista kaupan käynnin sujuvuus myös poikkeusolosuhteiden aikana.

Lue lisää